inikini

Inikini is een fris nieuw merk dat zich richt op het ontwerpen en produceren van tijdloze en unieke baby en kinderproducten. Hierbij focussen wij ons op twee richtingen, producten voor de ouders en producten voor de kinderen. Dieren en de natuur vormen het hoofdthema van onze stijl.

 

Producten voor ouders

Als jonge ouder wil je een gezellige kinderkamer creëren voor je (aanstaande) baby en ben je op zoek naar handige spulletjes om het ouderschap comfortabeler te maken. Wij zullen in de loop van de tijd steeds meer producten uitbrengen die deze behoefte invult. Op dit moment hebben wij al unieke posters op onze webshop staan waarmee je de kinderkamer kunt opvrolijken.

 

Producten voor kinderen

Voor baby's en kinderen willen wij in de toekomst aantrekkelijke en leerzame producten ontwikkelen. De textielposter die nu te koop staat in onze winkel is hiervan een goed voorbeeld. Het is een mooie versiering voor de kamer maar ook erg leerzaam voor kinderen.

 

Benieuwd naar wat wij allemaal op de markt zullen brengen in de toekomst? Volg dan ons Instagram account om op de hoogte te blijven van alle laatste nieuwtjes!

inikini is een merk dat unieke decoratieve en tijdloze producten produceert voor baby's en kinderen.  Leuk voor zowel ouders als kinderen. Het huidige assortiment bestaat onder andere uit textielposters wetenschappelijke tekeningen van vogels en anderen d