Retourneren

Is het product dat u besteld heeft toch niet helemaal naar wens? Bij inikini heeft u het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De kosten van het retour sturen van het product zijn voor eigen rekening. U kunt de volgende stappen volgen om uw product retour te sturen:

 

1. Neem contact met ons op via info@inikini.nl en vermeld hierin duidelijk uw bestelling. We zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen om te bevestigen of we uw retour aanvraag in behandeling kunnen nemen.

 

2. Indien we uw retour aanvraag hebben bevestigd, dan kunt u het product onbeschadigd en veilig verpakt in originele staat en verpakking terugsturen naar het volgende adres:

inikini

Goeverneurkade 74

2274KL Voorburg

 

3. Na ontvangst van uw geretourneerde product, zullen wij deze nakijken op eventuele schade. Bij geen constatering van schade of gebruik zullen wij het verschuldigde orderbedrag naar u terugstorten op de (bank)rekening die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Dit duurt vanaf het moment van retour ontvangst maximaal 14 werkdagen.

 

RETOUR VOORWAARDEN

  • Retourneren kan alleen binnen de gestelde retour termijn van 14 dagen.
  • De retour kosten die worden gemaakt zijn voor eigen rekening.
  • Zowel de kosten als het risico van verzenden zijn bij een retour voor eigen rekening!
  • Stuur de artikelen die u wenst te retourneren in één zending terug om ervoor te zorgen dat de retourzending spoedig kan worden verwerkt.
  • Wij nemen retourzendingen alleen in behandeling als deze in originele staat inclusief labels & verpakkingen worden teruggestuurd. Beschadigde en/of gebruikte items worden geweigerd en teruggestuurd.

Ruilen

Wilt u uw product ruilen? Dat kan in overleg. U kunt hiervoor contact opnemen met info@inikini.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor de  terugzending van het product.